İSTANBUL / SANCAKTEPE - Beyhan Şenyuva İmam Hatip Ortaokulu

Ahmet ÖZCAN - Müdür

1964 yılında Sivas ilimizin Hafik ilçesinde doğdu. İlk ,ortaokul ve lise öğrenimini Hafik ilçesinde tamamladı. 1989 yılında Atatürk Üniversitesi´nde Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliğini bitirerek özel bir şirkette yönetici olarak işe başladı.1990-1991 yılları arasında askerliğini Amasya’da kısa dönem olarak tamamladı.1992 yılında Batman ili Sason ilçesinde öğretmen olarak göreve başladı.İsteğe bağlı tayini neticesinde 1994’te İstanbul Fatih İlköğretim okuluna atandı.1996 yılında Turgut Reis İlköğretim Okulunda müdür yardımcısı olarak göreve başladı. 1999 yılında Şehit Öğretmen Hamit Sütmen İlköğretim Okuluna öğretmen olar tayin istedi .Aynı okulda 2004 yılında müdür yardımcısı oldu. Yer değişikliği ile 2014 yılında Gediktaş İmam Hatip Lisesinde müdür yardımcısı oldu.

23.12.2014 yılında şu an görev yaptığı eğitim kurumuna eğitim yöneticisi olarak atandı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Abdulvahap ŞAP